Events.

Jaarlijks organiseert Stichting de Kloontjes diverse kwaliteitsevenementen. Uniek aan deze evenementen is de inzet van vele betrokken vrijwilligers, die er met veel passie alles aan doen om de vele enthousiaste bezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daarnaast gaat de stichting altijd een stapje verder om keer op keer iets extra’s te brengen op de evenementen.

events-intents2014

Intents Festival

Ieder jaar in het eerste weekend van juni vindt Intents Festival plaats, een weekend dancefestival met festivalcamping. Intents Festival is één van de meest populaire dancefestivals van Nederland dat zeer snel is uitverkocht. Eerder draaiden topartiesten als Hardwell, Wildstylez, Afrojack, Brennan Heart al op Intents Festival. In 2013 werd de 10de editie van Intents Festival gehouden en deze editie kwam op nummer drie in de Nederlandse beste festivalverkiezing. Het festival staat bekend om de enorm strakke show, vette decors en een super sfeertje. Kijk op www.intentsfestival.nl voor meer info.

Fusion: The Harder Styles

Fusion – The Harder Styles is een groot indoor event dat zich richt op ‘the harder styles’. Fusion is sinds de eerste editie in 2007 altijd uitverkocht en wordt al enige jaren gehouden in de SportArena Oisterwijk. Fusion staat garant voor een flinke stage met asociaal dikke licht-set en line-up. Bijna alle hardstyle-toppers, als D-Block & S-te-Fan, Headhunterz, Ran-D & Adaro hebben op Fusion gestaan. Voor meer info over dit evenement houd de site in de gaten: www.fusionevent.nl

Leerfabriek

Stichting de Kloontjes organiseert diverse evenementen in de Leerfabriek in Oisterwijk, zoals Intents Festival presents: Gunz for Hire begin 2014 en Adaro Comeback Night eind 2014. Deze locatie is erg uniek en heeft een hele gave underground vibe.

events-outregous

Outrageous

Sinds 2009 heeft men kunnen genieten van de Outrageous! area op Intents Festival. Een knotsgek muzikaal concept waar alles kan. Van early rave, tot hardstyle, oldschool tot free-style en jump tot happy hardcore. Outrageous! is immens populair op Intents Festival en deze area puilt ieder jaar weer uit met enthousiaste feestgangers.

Carnaval

Dit mogen we uiteraard niet vergeten, want hier is het namelijk allemaal mee begonnen. Ieder jaar weer zijn de Kloontjes met carnaval in Oisterwijk en omstreken aanwezig met hun truck tijdens optochten en diverse outdoor evenementen
.
Kijk meer info op de carnavalspagina.