Carnaval.

Hier is het bestaan van de Kloontjes allemaal mee begonnen en blijft dan ook een vast onderdeel van onze activiteiten. In Oisterwijk en omgeving zijn de Kloontjes dan ook geen onbekende naam als het om carnaval gaat. Ieder jaar weer zijn we erg actief in Oisterwijk en omgeving.

Met onze promotietrailer rijden we diverse optochten in de omgeving. Ook bezoeken we of nemen we deel aan een aantal buitenfeesten in de omgeving. Zo zijn we al jarenlang betrokken bij het Pleinfeest in Udenhout op zondag met carnaval. Dit is onder de jongeren die carnaval vieren zeker een bekend feest wat ieder jaar terugkeert.

Tijdens carnaval organiseren we ook alweer een aantal jaren een het groot Oisterwijks straatontbijt op zondag voor de optocht in Oisterwijk. Dit gebeurt in samenwerking met “Pretkudde de Krieltjes”. Vanaf een uur of 12 tot aanvang van de optocht kan dan gezellig ontbeten worden aan lange tafels in de Dorpsstraat. Uiteraard met een gezellig muziekje op de achtergrond.

In het verleden hebben we ook een paar keer een buitenfeest georganiseerd op de maandag met carnaval. Helaas is dit feest dit jaar niet doorgegaan. Wellicht pakken we dit in de toekomst weer op. Uiteraard zijn wij dagelijks te vinden in onze residentie “Grand Cafe Curnonsky”.

Foto’s Carnaval

Carnaval 2012
Carnaval 2011

Sfeerbeelden Carnaval

Carnavalsgroep 2011

Carnaval Udenhout 2011