Intents Festival – Zaterdag 6 juni – Stijlen, hostings & concepten

Het is zover! We mogen de hostings voor de zaterdag van Intents Festival 2015 aankondigen. Met veel trots kondigen we niet alleen een aantal nieuwe area’s aan, maar natuurlijk ook een aantal oude vertrouwde beuk areas zoals de gigantische mainstage, de Indoor Mainstage (raw) en Outrageous!.

Mainstage (Hardstyle)
Ook dit jaar kan je weer helemaal losgaan bij de gigantische mainstage. Hier zal alles samenkomen: een ongekend vette show, de hardste tracks, alleen de beste artiesten, duizenden partypeople en natuurlijk een sensationele eindshow! Geheel in stijl van het pretpark thema zal het decor van de stage de vorige edities overtreffen. En wat is nou een pretpark zonder reuzenrad? Stap in en beleef Intents Festival vanaf een hoger niveau!

Indoor mainstage – Radical Redemption (Raw)
Het afgelopen jaar stond deze area bomvol met echte raw hardstyle liefhebbers die de hele dag keihard zijn losgegaan! De artiest die deze area dit jaar samen met jullie gaat slopen heeft eigenlijk geen verdere introductie meer nodig. De grootste raw hardstyle baas van het moment, Radical Redemption, zal met zijn eigenzinnige hardstyle sound en snoeiharde kicks een dikke show neerzetten! Dit mag als echte raw hardstyle liefhebber absoluut niet mag missen! 
Check de shout-out van Radical Redemption:

Outrageous! (Hard free-style, early/happy hardcore, classics & meer)
Free, hard and crazy as hell, de kenners weten dat we het hier over Outrageous! hebben. Na een zeer succesvolle indoor editie heeft het concept veel fans gekregen en wordt Outrageous! steeds populairder. Dit jaar maken we het tijdens Intents Festival nóg een tikkeltje gekker, dus Get Ready for a collision of the best freestyle beats!

Dynamite presents Partyraiser (Hardcore)
Na een onvergetelijk afscheid van T-Town Masters tijdens Intents Festival 2014 presenteert St. de Kloontjes dit jaar een gloednieuw concept genaamd: Dynamite. Dynamite staat voor een rauwe explosie van alleen de aller, aller, aller hardste hardcore beats. Voor deze eerste editie van Dynamite is dan ook niemand minder dan de grote hardcore legende Partyraiser uitgenodigd! Met zijn snoeiharde hardcore rammers breekt hij overal de tent af, dus: prepare to party hard! Check de shout-out van Partyraiser:

Fanaticz (Ultra Raw)
Ready to get ultra raw? Dan zit je goed bij de tweede splinternieuwe area van Intents Festival genaamd Fanaticz. Dit is de ultieme party area voor de echte liefhebbers, de ware fanatics! Hier zullen de beste ultra raw artists samen met een aantal veelbelovende opkomende artiesten de stage veroveren. Het principe van deze area is heel simpel: geen poespas, gewoon keihard knallen en losgaan!

Bavaria Fun Beach (House/Trap)
Even ‘lekker dansen’ in plaats van keihard stampen? Dat kan bij de Bavaria Fun Beach. Een gezellige, intieme area met een tropisch sfeertje waar stevige house, dub/trap gedraaid wordt! Met een lekkere koude Radler erbij wordt het hier inten(t)s genieten.

Boombox (Local hero’s/upcomming/crazy shit)
Tijdens Fusion was het een en al gekte in de Boombox container. Deze area zal daarom tijdens Intents Festival ook zeker niet ontbreken! Een mix van stijlen gebracht door lokale helden en opkomende artiesten zullen voor de perfecte partysfeer zorgen.

We maken snel meer bekend over de verschillende area’s en de line-up van Intents Festival 2015. Houdt onze website en social media dus scherp in de gaten!

Post to Twitter Post to Facebook