Nieuws over Intents Festival Day 2

Intents Festival Day 1 is inmiddels al een tijdje uitverkocht. De voorverkoop van Intents Festival Day 2 (zondag 3 juni) is in volle gang. We hebben een fantastisch programma voor je in petto voor Day 2, met vele artiesten verdeeld over 3 grote area’s! Zaterdag 24 maart om 20.00 uur wordt het complete programma bekend gemaakt. Hieronder vindt je alvast info over de area’s.

Mainstage – Fusion The Harder Styles
Er komt een outdoor mainstage met steengoede hardstyle acts. Je treft op deze stage unieke combinaties waar ook de liefhebbers van het wat rauwere werk aan hun trekken komen. Door de dikke stage en een knallend programma wordt deze stage een must voor iedere harder styles fan.

House-arts – The Hottest House Beats!
Houseliefhebbers kunnen net als vorig jaar terecht in de House-arts tent voor de heetste partytracks van deze zomer! De vetste acts van dit moment betreden het podium. Extra opgezweept door leuke live-muziekanten wordt het voor jou onmogelijk om stil te staan!

Outrageous – 90’s Dance & Happy Hardcore
Een must dit jaar is de Outrageous area. Beleef de glorie-tijd en ga net als vroeger helemaal uit je dak op 90’s dance en happy hardcore. Have you ever been mellow, Burnin’love, Rainbow in the sky en Wonderfull days.. ze worden allemaal gedraaid door de legendarische helden die deze tracks hebben gemaakt.

Houd je mailbox in de gaten en lees zaterdag 24 maart als eerste de complete line-up van Intents Festival Day 2.

Post to Twitter Post to Facebook